Sabtu, 23 Juni 2018

Oorspronkelijk nog in een vroeg stadium kan darmkanker worden overwonnen door de operatie

http://lingshenyao.xyz/ini-dia-cara-mengatasi-penyakit-kista-ovarium-metode-ling-shen-yao/

Oorspronkelijk nog in een vroeg stadium kan darmkanker worden overwonnen door de operatie

 

Chemotherapie wordt vaak gebruikt als therapie voor kankerbehandeling. Vooral bij dikkedarmkanker of colon dat in het algemeen wordt gekenmerkt door bloeding in de ontlasting, of de behandeling via chemotherapie moet zijn? "" Afhankelijk van de fase, als vroeg kan alleen worden gedaan met chirurgische chirurgen, operatie tot "schoon" en verwijderd de lymfeklieren om pathologisch te controleren de uiteinden van de darm schoon zijn en of de lymfeklieren zijn geraakt, "zei Prof. Dr. Abdul Muthalib, SpPD-KHOM.Senada met Prof. Ali, zei Prof. Dr. Dr. Arry Haryanto Reksodiputro, SpPD-KHOM, in stadium 1, is nieuwe kanker aanwezig op het oppervlak van de slijmcellen van grote USU, zodat de operatie alleen maar goed te doen is. Ondertussen is de kanker in stadium 2 door de spier gekomen. De behandeling moet een operatie en chemotherapie zijn.

"" Als stadium 3 al naar de lymfeklieren was geslagen, heeft het operatie en chemotherapie nodig. In stadium 4 is het ook beschikbaar aan chemo en operatie omdat het zich in het algemeen verspreidt naar andere organen zoals long, hersen, lever en lymfeknochten, "aldus Prof. Arry.Hal die hij aan de zijlijn afleverde Lancering Regorafenib 'Nieuwe hoop in de behandeling van colorectaal kankerstadium vervolgd' in het Intercontinental Hotel, Jakarta, zoals geschreven op donderdag (10/30/2014). Profrof Arry toegevoegd, darmkanker is vergeleken met 'leven' lang, dus herhaalde therapie moet worden gedaan, en kwetsbaar voor herhaling zo veel soorten chemotherapie worden gedaan. Daarom moet het worden behandeld door de interne geneeskundedeskundige. Als de tumor aanwezig is in de afstamming van het darmstelsel, wordt het linker deel van de darm verwijderd, als de tumor in de transversale zone aanwezig is, wordt het middengedeelte verwijderd en het rechterdeel van de dikke darm verwijderd als de tumor aanwezig is in de sigmoïde. rectum). Om dikkedarmkanker te detecteren, zal de arts de geschiedenis van patiënten zien, zoals voeding, alle hemoglobinewaarden in het maagdarmkanaal, en vervolgens de vergroting van de kele lymfeknoop of het abdominale gebied. Ook ondersteund door laboratoriumtests zoals volledige bloed, tumormarker via CEA (carcinoom embryonale AntiGen), gewijzigde leveringzym, foetaal bloedonderzoek, colonoscopie, rectale colon en abdominale echografie

Behandeling van darmkanker 5 lijnen. Naast chemotherapie kunnen we ook doelgerichte therapieën gebruiken die geneesmiddelen of stoffen zijn die de groei en verspreiding van kanker kunnen remmen door specifieke moleculen die betrokken zijn bij tumorgroei en -progressie te remmen. Daarom is vroege opsporing ook belangrijk voor darmkanker, snel gevolgd, "zei Dr. Ali.

(rdn / up)

 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar